SAP CodeJam Ankara (SAPUI5)

Tarih:

Konum:  TEDÜ Kültür Merkezi

SAP CodeJam 5-6 saat süren aktif katılımlı kod yazma ve benzer yetkinliklere sahip kişiler ile tanışma amaçlı bir organizasyondur. Katılımcılar eğlenceli ve rahat bir ortamda SAP teknolojileri, platformları ve araçlarını kullanarak ortak geliştirme yaparken birbirleri ile bilgi paylaşımında bulunurlar. Organizasyonlar geliştirici topluluğu odaklı olup SAP tarafından desteklenmektedir. SAP Geliştirici Merkezi aracılığı ile SAP HANA, Mobil ve Bulut gibi teknolojilerini araştırmaya imkan sağlar.

18 Nisan 2015 tarihinde SAP CodeJam Ankara organizasyonu TED Üniversitesi’nde gerçekleşecektir. Yer ve zaman bilgisi şu şekildedir:

Fatma-Semih Akbil Kültür Merkezi
Garanti Bankası Amfisi (K183), TED Üniversitesi
Ziya Gökalp Caddesi No.48 06420 Kolej Çankaya ANKARA TÜRKİYE
Cumartesi, 18 Nisan, 2015 09:00 – 17:00

Organizasyon ücretsiz olup katılımcı sayısı sınırlıdır. HEMEN KAYDOLUN!

Detaylı bilgi için, lütfen aşağıdaki web adresini ziyaret ediniz:

Geliştirici meslektaşları ile görüşürken yeni ve heyacanlı teknolojileri keşfetmek isteyen herkes davetlidir. Daha fazla düşünmeye gerek yok, SAP CodeJam SAPUI5 teknolojisindeki son gelişmeleri sizlere sunuyor.